stereceptek

stereceptek

Currys csirkemell

2017. október 24. - sterc

Sokan panaszkodnak rá, hogy a csirkemell sütéskor nagyon kiszárad, nem csúszik, így nem szeretik. Egy nagyon egyszerű titka van annak, hogy a csirkemell szaftos maradjon. Méghozzá az, hogy néhány evőkanál joghurtban kell pihentetni a sütés előtt. Én sokszor sütök csirkét, és miután felszeltem a csirkét, mindig adok hozzá egy kevés olajat, fűszereket, 3 ek. joghurtot, így állni hagyom minimum fél órát,és csak ezután sütöm ki serpenyőben. Ha nincs natúr joghurt, tejföllel, kevés tejjel, tejszínnel is működhet.

22810366_10214917711722453_164161379_o.jpg22789985_10214917711362444_1615262766_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://stereceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr9513067682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása